NaslovnicaVijestiIzašla lista 10 najvrijednijih klubova na svijetu. Real ponovno prvi!

Izašla lista 10 najvrijednijih klubova na svijetu. Real ponovno prvi!

Svjetski poznati financijski časopis Forbes objavio je svoju godišnju listu deset najvrijednijih nogometnih klubova na svijetu. Na vrhu ove prestižne liste, ponovno se nalazi španjolski prvak, Real Madrid. Prema Forbesu, procijenjena vrijednost Kraljevskog kluba iznosi nevjerojatnih 6,6 milijardi dolara, što potvrđuje status Real Madrida kao jednog od najmoćnijih i najutjecajnijih klubova u svjetskom nogometu.

Klub koji se priprema za veliko finale Lige prvaka i ove se godine istaknuo kao lider na listi najbogatijih klubova. Real Madrid prošle godine je ostvario impresivne prihode od 873 milijuna dolara, od kojih su 205 milijuna dolara došla iz sponzorskih ugovora, među kojima se ističe suradnja s Emiratesom, avio-kompanijom čije ime ponosno nosi na svojim dresovima. Na drugom mjestu nalazi se Manchester United.

10 najvrijednijih klubova na svijetu:

1. Real Madrid

2. Manchester United

3. Barcelona

4. Liverpool

5. Manchester City

6. Bayern Munchen

7. PSG

8. Tottenham

9. Chelsea

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!