NaslovnicaVijestiIznenađujući izbor: Neymar izabrao pet najboljih igrača na svijetu!

Iznenađujući izbor: Neymar izabrao pet najboljih igrača na svijetu!

Brazilska superzvijezda Neymar odabrao je pet igrača koje smatra najboljim na svijetu. Među njima nalaze se još dvojica sa kojim nikada u karijeri nije igrao.

pravi Neymar

Brazilska superzvijezda Neymar sudjelovao je u zabavnom izboru, izabravši pet igrača s kojima bi najviše volio igrati, ili one koje smatra najboljim na svijetu. Selekcija je imala neke uslove- Neymaru nije bilo dopušteno da bira sebe, niti njegove suigrače iz reprezentacije Brazila.

Predstavnici Uniteda i Chelseaja odletili u Njemačku: Sastali se sa klubom – za potencijalni transfer potrebno 120 milijuna funti!

Neymar se, kako se i očekivalo, prvo odlučio za svog velikog prijatelja iz Barcelone Lionela Messija, zatim je izabrao suigrača iz PSG-a Kyliana Mbappea, bivšeg suigrača iz Barcelone, Luisa Suareza, a također je odabrao dva igrača s kojima nikada ranije nije igrao. Prvi je vezni igrač Manchester Uniteda Paul Pogba, a drugi je zvijezda Real Madrida Eden Hazard, igrač kraljevskog kluba koji Neymar osobno najviše poštuje.

Interesantno je da u njegovom izboru nema Cristiana Ronalda, te se tako još jednom potvrdilo da Portugalac nije najomiljeniji među nogometašima ili ga ipak oni svjesno izostavljaju jer su svjesni njegove moći. Jednom riječju, ljubomora.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!