NaslovnicaVijestiPredstavnici Uniteda i Chelseaja odletili u Njemačku: Sastali se sa klubom -...

Predstavnici Uniteda i Chelseaja odletili u Njemačku: Sastali se sa klubom – za potencijalni transfer potrebno 120 milijuna funti!

Manchester United i Chelsea su navodno prišli Borussiji Dortmund zbog potencijalnog transfera Jadon Sanchoa.

Predstavnici Uniteda

Prema pisanju Sky Sportsa, divovi iz Premier lige su pristupili Dortmundu oko mogućeg transfera za Sanchoa, ali čini se da se on trenutno ne prodaje.

Engleski internacionalac je ranije bio povezan sa Man Utd-om a morali bi ga platiti oko 120 milijuna funti, no malo je čudo što je Dortmund tako odlučan da ga zadrži.

19-godišnji Sancho jedan je od najuzbudljivijih mladih talenata nakon svog zapanjujućeg razvoja u Bundesligi, i bilo bi zaista uzbudljivo vidjeti ga uskoro u Engleskoj, bez obzira na klub u kojem završi.

United je u stvarnoj potrebi za nekim poput Sancha nakon lošeg početka sezone, a njihov napad izgleda kao područje stvarne slabosti dok Ole Gunnar Solskjaer postaje pretjerano ovisan o Marcusu Rashfordu, Anthonyju Martialu i Danielu Jamesu nakon što nije uspio adekvatno zamijeniti Romelua Lukakua i Alexis Sancheza otkako su otišli na ljeto.

U međuvremenu, Chelsea tek treba zamijeniti Edena Hazarda, pa bi sigurno mogao imati koristi i dovođenja ovog talentiranog tinejdžera kao dugoročnog nasljednika u toj ulozi krilnog igrača.

Sancho bi se mogao povezati s drugim uzbudljivim mladim engleskim talentima na Stamford Bridgeu, a njegova bi potencijalna kombinacija s igračima poput Tammyja Abrahama, Calluma Hudsona-Odoija i Masona Mounta izgledala vrlo obećavajuće u napadu u kojem bi mogao zasjati u godinama koje dolaze i za Chelsea i za Englesku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!