NaslovnicaVijestiIzvršni direktor Svjetskog prvenstva otkrio što će se dogoditi ljudima koji se...

Izvršni direktor Svjetskog prvenstva otkrio što će se dogoditi ljudima koji se drže za ruke u Kataru

Izvršni direktor Svjetskog prvenstva u nogometu 2022. u Kataru otkrio je što će se dogoditi s ljudima koji se drže za ruke tijekom turnira.

U razgovoru s Robom Harrisom iz Skya, Nasser Al Khater je inzistirao na tome da će javno iskazivanje ljubavi biti tolerirano u Kataru.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

“Gledajte, uvijek smo govorili da su ovdje svi dobrodošli”, rekao je.

“Sve što tražimo je da ljudi poštuju kulturu.

“Ovdje su svi dobrodošli i svi će se osjećati sigurno kada dođu u Katar. Svi.”

Međutim, unatoč Al Khaterovim uvjeravanjima, mnogi navijači i dalje su oprezni oko toga što mogu, a što ne mogu učiniti na Bliskom istoku.

Jučer je objavljeno da navijači ne mogu kupiti alkohol na osam stadiona.

Ostaju i pitanja o tome kako će se prema članovima LGBT+ zajednice postupati po dolasku, s Joshom Carvalhom, jedinim trenutnim muškarcem profesionalcem koji se izjasnio kao homoseksualac, koji tvrdi da bi bio ‘zabrinut’ za svoju sigurnost na Svjetskom prvenstvu.

Svjetsko prvenstvo počinje u nedjelju, s utakmicom između domaćina Katara i Ekvadora.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!