NaslovnicaVijestiJadon Sancho dogovorio uslove sa Unitedom: Zadnja prepreka je cijena koju je...

Jadon Sancho dogovorio uslove sa Unitedom: Zadnja prepreka je cijena koju je odredio Dortmund!

Borussia Dortmund je upozorila Manchester Uniteda da moraju zaključiti dogovor za Jadon Sanchoa do 10. kolovoza ili se transfer neće dogoditi.

Jadon Sancho dogovorio

Sancho, koji ima 20 godina, bio je predmet intenzivnih špekullacija, jer ga United želi dovesti.

No, Dortmund ne želi biti uključen u transfer sagu nakon što su engleskog internacionalca procijenili na ogromnih 108 milijuna funti.

Njemački klub je sada odredio rok, vršeći pritisak na Uniteda da potpiše Sanchoa.

Prema Bildu, United do 10. kolovoza mora zaključiti transfer za Sanchoa ili od toga nema ništa.

“Ultimatum od BVB-a za Manchester United. Ako United želi licitirati za Sanchoa, posao mora biti postignut do 10. kolovoza”, novinar Christian Falk je rekao za potencijalni transfer Sancha u United.

Dortmund odbija odustati od procjenje njihove vrijednosti od 108 milijuna funti, ali daljna izvješća u Njemačkoj pokazuju kako je igrač već dogovorio osobne uvjete sa Unitedom.

Očekuje se da će potpisati petogodišnji ugovor u vrijednosti od 140.000 funti tjedno. Naknada za transfer ostaje zadnja prepreka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!