NaslovnicaVijestiJames Rodriguez ovom izjavom RAZOČARAO navijače Bayerna: Želim NAZAD u Madrid!

James Rodriguez ovom izjavom RAZOČARAO navijače Bayerna: Želim NAZAD u Madrid!

Španjolska Maarca izvještava da je započela operacija vraćanja Jamesa Rodrigueza iz Bayerna u Real Madrid. Nakon odlaska Zinedine Zidanea iz kluba, više nema prepreka da James ponovno zaigra u bijelom dresu.

James Rodriguez

Zbog lošeg odnosa sa trenerom Zinedine Zidaneom, James je napustio Real Madrid prošlog ljeta, te je za dvije sezone posuđen ekipi Bayerna. Sada Zidane više ne vodi Real Madrid, tako da su 27-godišnjem Kolumbijcu vrata Santiago Bernabeu stadiona ponovno otvorena.

>> UNAI EMERY OTKRIO: Evo zbog kojeg razloga je Jack Wilshere odlučio napustiti Arsenal!

James, prema pisanju španjolskog lista je Madridu poslao pozitivne signale. Odlazak iz Real Madrida, za kojeg je uvijek navijao, teško je pao za njega. Ali težak će biti i povratak u klub. Ugovor o posudbi u Bayern ne sadrži klauzulu koja će omogućiti Jamesu da se vrati u Madrid. Osim toga, Bavarci imaju na raspolaganju opciju za kupnju igrača uz već ugovorenu cijenu.

[su_bet365_koeficijenti]

Zvijezda Svjetskog prvenstva 2014. godine zadržao je svoju kuću u Madridu, a na polovici prošle sezone, u intervjuu je naglasio svoju povezanost s Realom. „Bio sam jako tužan i teško mi je bilo napustiti Madrid, jer je igranje za Real uvijek bio moj san. Kad mi moje vrijeme dopušta, uvijek gledam utakmice Real Madrida. Nogomet je takav. Svaki trener ima svoje ideje, mi to trebamo poštivati. Ponekad ne možete biti želite biti, ne možete sve ostaviti i vratiti se ali jednog dana to se možda i desi”, rekao je tada.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!