NaslovnicaVijestiJames Rodriguez razočarao fanove Bayerna: "Nisam siguran šta nosi budućnost"

James Rodriguez razočarao fanove Bayerna: “Nisam siguran šta nosi budućnost”

Kolumbijska zvijezda James Rodriguez, nakon svog prvog hat-tricka u Bayernu, izrazio je nadu da će Bayern i Real Madrid uskoro postići dogovor za njegov transfer.

James Rodriguez

James Rodriguez je na kraju prošle sedmice u vrlo zanimljivom trenutku zablistao – neposredno prije kraja dvogodišnje posudbe – postigao je svoj prvi hat-trick u dresu Bayerna. Žrtva je bio nemoćni Mainz, a u isto vrijeme bio je to samo njegov prvi hat-trick nakon gotovo osam godina čekanja; posljednji je postigao kada je u dresu portugalskog giganta Porta nastupao u portugalskoj ligi.

Još jedan udarac za Arsenal: Topnici u samo sedam dana dobili “dvije košarice”

Kolumbijac je s izvrsnim nastupom upozorio vodstvo Bayerna da više nemaju vremena za razmišljanje oko transfera, ali se nada da će se Bayern i Real dna kraju dogovoriti.

“Nitko ne zna što će donijeti budućnost. Oba kluba će razgovarati. Sretan sam ovdje i osjećam se sjajno u Njemačkoj”, rekao je Rodriguez nakon utakmice.

Bayern može kupiti Rodriguez za 42 milijuna eura, dok su španjolski mediji izvijestili da će klub iz Madrida Jamesa na tržište čak i ako Bayern ne iskoristi klauzulu o otkupu. U tom slučaju, njegova bi cijena trebala iznositi najmanje 50 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!