NaslovnicaVijestiJoš jedan udarac za Arsenal: Topnici u samo sedam dana dobili "dvije...

Još jedan udarac za Arsenal: Topnici u samo sedam dana dobili “dvije košarice”

Engleski gigant Arsenal nije uspio uvjeriti španjolca Monchia da preuzme poziciju sportskog direktora kluba, a isto su i prošli sa Overmarsom koji je bio njihova druga opcija.

ARSENAL POSLAO PONUDU

Engleski gigant Arsenal traži novog sportskog direktora odnosno čovjeka koji bi od napuštanja njemačkog Sven Mislintata preuzeo težak zadatak glavnog čovjeka u strukturi kluba. Želja Topnika bio je Španjolac Monchi, koja je ipak odlučio odbiti ponudu i vratiti se kući u Sevillu nakon neuspjele avanture s talijanskom Romom.

MARCUS RASHFORD PRIZNAO: On je najkompletniji napadač u Premier ligi!

Otočki mediji izvijestili su da je Arsenal pronašao drugu glavnu metu za navedenu poziciju u direktoru Ajaxa, Marcu Overmarsu, koji je također kao nogometaš proveo važan dio svoje karijere u Arsenalu. Arsenal ga je pozvao na tu funkciju, ponudio mu odličnu platu, koju Ajax nije mogao izjednačiti, međutim, 45-godišnji Nizozemac odlučio je nastaviti svoj rad u četvrtfinalisti Lige prvaka, jer je danas produžio ugovor do 2024. godine.

“Za Ajax još uvijek postoje mnogi izazovi, i ovdje se stvarno dobro osjećam. U mogućnosti smo napraviti velike stvari kako u omladinskom timu tako i u prvom timu. Želim pokazati puno više od ovoga. Osim toga, okružen sam divnim ljudima i to je za mene vrlo važno. – rekao je Overmars.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!