NaslovnicaVijestiJedan od najboljih nogometaša na svijetu očajnički želi igrati sa Messijem!

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu očajnički želi igrati sa Messijem!

Jedan elitni nogometaš ima opsesiju pridruživanja Barceloni i očajnički želi igrati zajedno sa Lionelom Messijem.

Jedan od najboljih

Prema izvješćima u španjolskim medijima, to je nitko drgi nego Neymar – koji je igrao u Barceloni između 2013. i 2017. godine, a zadržao je i čvrsto prijateljstvo sa Messijem.

Napadač PSG-a, čiji ugovor istječe sljedećeg ljeta, javno je ove godine rekao kako je sretan u klubu. Međutim, prema Mundo Deportivu, Neymar potajno traži povratak na Nou Camp.

Brazilac je napustio Barcu zbog PSG u senzacionalnom transferu od 198 milijuna funti prije četiri godine. No, već dugo postoje priče da se želi vratiti u Barcelonu, da bi klub pozdravio njegov povratak i posebno – da bi Messi bio sretan zbog povratka svog bivšeg suigrača.

Međutim, Neymarova ‘opsjednutost’ ponovnim igranjem uz Messija očito je pokretački čimbenik u igračevoj želji da se pridruži Barci.

PSG je navodno svjestan toga i to je dio razloga zašto su odlučni potpisati Messija sa ogromnim ugovorom ako odluči napustiti Barcelonu, kao što se to činilo prošlog ljeta. Na taj bi se način okupljanje Messija i Neymara dogodilo u Parizu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!