NaslovnicaVijestiJedna nesreća nikad ne dolazi sama: Benzema neće po dobrom pamtiti ovaj...

Jedna nesreća nikad ne dolazi sama: Benzema neće po dobrom pamtiti ovaj dan

Napadač Real Madrida Karim Benzema neće po dobrom pamtiti jučerašnji dan, pošto su pored ubjedljivog poraza u uzvratu Kupa Kralja od Barce (0:3), lopovi opljačkali njegovu kuću!

Tokom sinoćnjeg El Clasica lopovi su opljačkali kuću Karima Benzeme, napadača Reala, u Madridu, navode španjolski mediji.

Kriminalci su iskoristili priliku, jer za vrijeme utakmice na stadionu Santiago Bernabeu nije bilo nikoga u Benzeminoj kući iz koje je ukradeno nekoliko stvari.

Nije još uvijek utvrđeno kolika je vrijednost ukradenih stvari, a o pljački Benzema se nije javno oglašavao.

U srijedu naveče nogometaši Barcelone savladali su Real u Madridu, rezultatom 3:0 te se plasirali u finale Kupa Kralja Španjolske, gdje će za trofej igrati protiv Valencije. Dva gola djelo su Luisa Suareza, a Raphael Varane je postigao autogol.

Karim Benzema je u odličnoj golgeterskoj formi, u posljednjih 10 utakmica postigao je 8 golova, ali jučer nije uspio da zatrese mrežu, iako je imao jednu stopostotnu šansu.

Ipak, francuski napadač će definitivno htjeti da što prije zaboravi jučerašnji dan, pošto nije imao sreće kako na terenu, tako ni van njega.

Prvenstveni El Clasico ljuti rivali odigrat će u subotu, 2. marta, takođe u Madridu. Barcelona je trenutno lider na tabeli La Lige s devet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Real Madrid.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!