NaslovnicaVijestiJoan Laporta: "Ako postanem predsjednik Barcelone, dovest ću najboljeg napadača na svijetu"

Joan Laporta: “Ako postanem predsjednik Barcelone, dovest ću najboljeg napadača na svijetu”

Kandidat za predsjednika Barcelone Joan Laporta nvodno je obećao da će u klub dovesti Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund ako bude izabran.

Joan Laporta

20-godišnji Haaland bio je u prvom planu europskog nogometa nakon nevjerojatnog proboja u Borussiji Dortmund.

Napadač koji se brzo pojavio kao jedan od najboljih strijelaca u Europi, a također je nagrađen slavnom Golden Boy nagradom u 2020. godini.

Od ovog dolaska u Dortmund u siječnju nakoon odlaska iz austrijskog Salzburga, Haaland je u samo 32 nastupa u svim natjecanjima postigao zapanjujuća 33 gola i šest asistencija.

Elitni norveški napadač trebao bi postati sljedeća velika stvar u sportu sa ogromnim transferom koji se čini vrlo mogućim.

Točnije, predsjednički kandidat Laporta odredio je Halanda kao dugoročnu metu i obećao navijačima da će, ukoliko bude izabran za sljedećeg predsjednika kluba, upravo to učiniti.

Prema nedavnom izvješću francuskog outleta Sport, Laporta, koji je sedam godina bio predsjednik kluba (2003. – 2010.), želi drugu šansu na čelu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!