NaslovnicaVijesti"John Terry je najbolji branič u povijesti Premier lige"

“John Terry je najbolji branič u povijesti Premier lige”

Jamie Carragher misli da je legenda Chelseaja John Terry najbolji branič u povijesti Premier lige.

John Terry je najbolji

Terryjeva karijera na Stamford Bridgeu trajala je 19 godina u kojoj je osvojio pet naslova Premier lige kao kapetan kluba.

Bivši igrač Liverpoola Carragher igrao je protiv Terryja, te zajedno sa njim u Engleskoj. On vjeruje kako se nijedan drugi branič ne može usporediti sa njim.

“Za mene je on bio najboljih branič u Premier ligi. Bio je moj tip igrača. U osnovi je bio bolja verzija mene, da budem iskren.”

“Mislim da su njegove nogometne sposobnosti masovno podcijenjene. Bio je sjajan igrač.”

Uz pet naslova u Premier ligi, Terry je osvojio FA kup pet puta, Liga kup tri puta, kao i Ligu prvaka i Europsku ligu po jednom.

Iako Terryja smatraju jednim od velikana engleskog nogometa, čini se da tako nije u inozemstvu.

U anketi je glasano preko 130 000 puta gdje je od čitatelja Marce traženo da od devet kandidata imenuju najboljeg braniča ikada.

Terryev nekadašnji partner u obrani Marcel Desailly našao se na popisu, ali nije bilo mjesta za ‘JT’.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!