NaslovnicaVijestiAjax se polako RASPADA: Još jedan fantastični nogometaš dogovorio sve sa evropskim...

Ajax se polako RASPADA: Još jedan fantastični nogometaš dogovorio sve sa evropskim velikanom?

Nizozemski div Ajax nalazi se na pravom putu da dođe u finale Lige prvaka, ali tim uspjehom će platiti skupu cijenu (ali i naplatiti) s obzirom da će klub napustiti većina najboljih nogometaša.

Nažalost, ljubitelji nogometa vjerovatno će izgubiti tim u kojem uživaju u izuzetno atraktivnoj igri nakon završetka sezone. Najvažniji pojedinci u amsterdamskom klubu očito će biti ‘razbacani’ diljem Europe, te će se raspodijeliti u najbogatije klubove starog kontinenta. Za sada je jasno da je Frenkie de Jong u Barceloni, Maximilian Wöber je u Sevilli, a kako izgleda da će novog poslodavca dobiti i Hakim Ziyech.

Ima li spasa za Liverpool nakon ovoga?! Za zvijezdu kluba zbog povrede sezona završena!

24-godišnji krilni napadač odigrao je 45 utakmica ove sezone, u kojim je postigao 20 golova i dodao 21 asistenciju, zbog čega je nogometna Europa poludila za njim. Isprva je  transfer u Tottenham bio opcija, koji je Ajaxu ponudio 45 milijuna eura, ali izgleda da Ziyech ima drugačije planove.

Kako stvari stoje, on će nastavit svoju karijeru u Bayernu, gdje se prema informacijama iz Njemačke već dogovorio o osobnim uvjetima suradnje. Tako je bavarski div pretekao oba kluba iz Manchestera, koji su također željeli vidjeti ovog Marokanca u svojim redovima, pored Juventusa i Borussie Dortmunad.

Kao zanimljivu činjenicu možemo dodati da je Ziyech već počeo učiti njemački, što je jasan pokazatelj da je transfer blizu realizacije.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!