NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN HRVAT U BUNDESLIGI: Dejan Lovren odlazi iz Liverpoola!

JOŠ JEDAN HRVAT U BUNDESLIGI: Dejan Lovren odlazi iz Liverpoola!

Branič Liverpoola Dejan Lovren je predmet interesa Bayera Leverkusena, koji se nada da će njegove usluge osigurati sezonskom posudbom.

JOŠ JEDAN HRVAT

Lovren je ispao iz prve postave na Anfieldu nakon dolaska Virgil Van Dijka iz Southamptona u siječnju 2018. godine, a Jurgen Klopp je odlučio izabrati Nizozemca, Joela Matipa i Joe Gomeza ispred hrvatskog reprezentativca.

30-godišnjak je odigrao samo 13 nastupa u Premier ligi, a pojavio se u tri europska meča tijekom niza Liverpoola do slave Lige prvaka.

Dinamo Zagreb – Rosenborg: Posljednja prepreka za tim sa Maksimira u kvalifikacijama za Ligu prvaka!

Dejan Lovren je favorit za napuštanje Anfielda ovog ljeta, klub je bio otvoren za njegov odlazak sve dok potencijalni dogovor o transferu odgovara svim uključenim stranama.

Prema pisanju Sport Bilda, Bayer Leverkusen namjerava zapečatiti transfer za Lovrena prije nego što se europski prijelazni rok zatvori 2. rujna.

OGROMNE CIFRE: Evo koliko će Dinamo Zagreb zaraditi ako prođe u grupnu fazu Lige prvaka!

Njemački mediji navode kako divovi iz Bundeslige imaju cilj da pregovaraju o posudbi od tri milijuna eura za hrvatskog internacionalca, koji je prethodno imenovan kao meta talijanske Rome.

Lovren je posljednjih pet godina karijere proveo na Merseysideu, ali bi sada za njega odlazak iz kluba bio najbolja opcija kako bi ponovno igrao regularni nogomet.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!