NaslovnicaVijestiJoš jedan nogometaš Frankfurta ide u Španiju: Ante Rebić ide stopama Luke...

Još jedan nogometaš Frankfurta ide u Španiju: Ante Rebić ide stopama Luke Jovića!

Luka Jović, izgleda, neće biti jedini igrač Eintrachta iz Frankfurta, koji će sljedeće sezone igrati u La Ligi. Kako sada stvari stoje, u glavnom gradu Španjolske igrat će još jedan igrač iz bivše Jugoslavije.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić nastavit će karijeru u ekipi Atletico Madrida. Očekuje se da će španjolski klub morati platiti oko 40 milijuna eura ekipi Frankfurta.

Šta će reći navijači Uniteda: Wayne Rooney šokirao izborom najboljeg trenera u svojoj karijeri!

Rebić je postigao deset golova u svim natjecanjima u prošloj sezoni i upisao je šest asistencija, a nakon dvije sezone u njemačkoj ekipi, 25-godišnji Hrvat će napustiti Njemačku. Frankfurt ga je prošle godine kupio od talijanske Fiorentine za samo dva milijuna eura. Ipak, prema nekim izvješćima Fiorentine, 50% naknade od sljedeće prodaje trebalo bi pripasti Fiorentini.

Atletico traži rješenja za vrh napada nakon već najavljenog odlaska Antoine Griezmanna u Barcelonu. Ekipa Atletica također “ganja” i čudo od djeteta Joãoa Felixa iz Benfice i na taj način prave rekonstrukciju ekipe.

Splićanin Rebić je igrač sa velikom agresivnošću, nepopustljivošću i kvalitetom, te prema profilu savršeno odgovara ukusu trenera Ateltico Diega Simeone. Čini se da će u nadolazećoj sezoni u okviru gradskog derbija u Madridu igrati protiv bivšeg suigrača Luke Lukovića, koji je potpisao za Real.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!