NaslovnicaVijestiŠta će reći navijači Uniteda: Wayne Rooney šokirao izborom najboljeg trenera u...

Šta će reći navijači Uniteda: Wayne Rooney šokirao izborom najboljeg trenera u svojoj karijeri!

Wayne Rooney osvojio je pet naslova engleskog prvaka pod Alex Fergusonom, ali Škota ne vidi kao najboljeg trenera u svojoj karijeri.

Bivši napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney ispisao je najvažnije poglavlje svoje karijere pod vodstvom legendarnog Škota Alexa Fergusona, koji ipak ne smatra kao najboljeg trenera u svojoj karijeri. Rooney je otkrio da je mnogo više oduševljen metodama trenera, koji je United napustio s prilično sumornim dojmom i bez puno uspjeha.

Transfer glasine: Barcelona želi igrača Intera, na klubu Derbya stiže još jedna legenda, Real i Liverpool pave trampu nogometaša

“Van Gaal je bio daleko najbolji trener u mojoj karijeri, sto posto. Njegovo taktičko znanje i način na koji se posvetio od najmanje do najveće stvari, činilo mi se iznimnim. Stvarno sam se divio tome i uživao sam raditi s njim. Nikada nisam gledao nogomet na takav način, – rekao je Rooney i dodao.

“Van Gaal je svjestan da je njegov način rada težak za igrače. Rekao sam mu, a onda smo na ovu temu dobro razgovarali. Žao mi je što se stvari nisu popravile, ali znam da sam od njega puno naučio i to će mi pomoći i kad postanem trener, definitivno ću iskoristiti to znanje “, rekao je Rooney.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!