NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona želi igrača Intera, na klubu Derbya stiže još jedna...

Transfer glasine: Barcelona želi igrača Intera, na klubu Derbya stiže još jedna legenda, Real i Liverpool pave trampu nogometaša

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Barcelona planira poslati ponudu od 95 milijuna funti Argentinca Lautaroa Martineza, piše Radio La Red. Napadač Intera postigao je gol za svoju zemlju u četvrtfinalnoj pobjedi Copa Amerike protiv Venezuele. Barca navodno vidi Martineza kao atraktivniju opciju od Maura Icardija koji je također blizu napuštanja San Sira.

RABIOT PRED POTPISOM ZA NOVI KLUB: Postaje drugi najplaćeniji igrač Serije A!

Derby County označio je Phillip Cocua metom broj jedan da zamijeni Franka Lamparda kao menadžera, piše Times. Bivši nizozemski reprezentativac osvojio je tri titule s PSV-om u Holandiji nakon čega je imao kratku epizodu u Interu i trenutno je glavni kandidiat da naslijedi Lamparda koji se vraća u Chelsea.

Real Madrid će uz pomoć Marca Asensia pokušati da dovede Sadio Manea iz Liverpoola. Express javlja da je Real spreman pustiti 23-godišnjeg Asensia da ide, a Klopp je veliki ljubitelj stila igre Asensia. Zauzvrat, Los Blancos bi mogli tražiti Sadio Manea a također su spremni i platiti određeniiznos za njegov dolazak.

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!