NaslovnicaVijestiJoš jedan skandal u nogometu! Zvijezda Atletica optužena za klađenje na nogometne...

Još jedan skandal u nogometu! Zvijezda Atletica optužena za klađenje na nogometne utakmice

Nogometaš madridskog Atletica nalazi se u ozbiljnim problemima savez iz njegove matične države Engleske,istražuje sumnju da se kao aktivni nogometaš kladio na rezultate nogometnih utakmica, što je naravno strogo zabranjeno.

U Engleskoj je već bilo više većih slučajeva da igrači koji aktivno igraju nogomet učestvuju u aferama sportskih klađenja, što je protiv strogih pravila Engleske nogometne federacije (FA). Bivši napadač Liverpoola Daniel Sturridge kažnjen je četveromjesečnom zabranom nogometa, a zloglasni veznjak Joey Barton kažnjen je također za isti počinjeni grijeh.

Transfer glasine: United od naredne sezone ima novog napadača, Aguero ne isključuje povratak u Španiju, Milan kupuje sjajnog krilnog igrača

Engleski mediji pišu da je u problemima i Englez Kieran Trippier, koji prošlog ljeta završio u madridskom Atleticu stigavši iz Tottenhama. BBC javlja da je sindikat pokrenuo istragu protiv bočnog defanzivca, koji negira optužbe da se kao aktivni igrač engleskog kluba kladio na rezultate nogometnih utakmica.

“Potpuno sam surađivao s istražiteljima FA-a na dobrovoljnoj osnovi i namjeravam to nastaviti raditi i ubuduće. Želim naglasiti da tijekom svoje profesionalne karijere nisam stavio ulog ni na jednu nogometnu utakmicu, niti bih od toga dobio bilo kakvu financijsku korist, “rekao je Trippier.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!