NaslovnicaVijestiJoš jedan udarac za Bayern: Salihamidžić (ponovo) nije uspio, Bayern ostaje bez...

Još jedan udarac za Bayern: Salihamidžić (ponovo) nije uspio, Bayern ostaje bez velikog pojačanja

Frank Lampard je djelovao korektno kada je javno predstavio svoje planove mladoj zvijezdi Chelseaja, igraču koji također ima ponudu Bayerna na stolu već nekoliko mjeseci. Pobjedio je Lampard, jer će igrač potpisati novi ugovor sa Plavcima.

Bitka je bila duga, traje još od januara ali izgleda da je Chelsea pobijedio. Mladi Callum Hudson-Odoi, koji je bio spreman za transfer u Bayern, uskoro će potpisati novi ugovor s londonskim klubom, prema pouzdanim izvorima, prenosi BBC.

VALVERDE OTKRIO: Jedna od najvećih zvijezda Barcelone bi mogla otići uskoro!

Hudson-Odoi će potpisati novi petogodišnji ugovor prije početka nove sezone, a engleski mediji kao ključni faktor u ovoj odluci navode trenera Franka Lamparda koji je predložio konkretne planove s mladim igračem. BBC navodi tjednu plaću od 100.000 funti, a Sky Sports navodi 180.000 funti tjedno, što je u svakom slučaju odgoromno povećanje i mnogo više od onoga što je nudio Bayern.

Osamnaestogodišnjak se oporavlja nakon ozljede Ahilove tetive i očekuje se da će se vratiti na nogometne terene u rujnu. Ovo je još jedan udarac za upravu Bayerna, koja će, kako sada stvari stoje u ovom transfer roku ostati bez adekvatnih zamjena za Robbena i Riberya.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!