NaslovnicaVijestiJoš jedan vrhunski posao Stare dame: U klub bez odštete došao "novi...

Još jedan vrhunski posao Stare dame: U klub bez odštete došao “novi Dani Alves”

Talijanski velikan imao je veliki broj izvrsnih Brazilaca tijekom svoje povijesti, a standardno dobro su se pokazali i oni koji su nastupali na bočnim pozicijama. Sada, u glavnom gradu regije Piemonte, nadaju se sličnom scenariju s novim mladićem koji je postao član kluba.

Brazilac Wesley potvrdio je na Instagramu da je potpisao ugovor s Juventusom. 19-godišnjak je postavio crno-bijelu fotografiju ispod kojoj piše: “Bog ima novu priču za mene.”

Transfer glasine: Koji velikan je pratio Jovića i Joao Felixa, Kroos napušta Real, PSG uskoro zvanično potvrđuje novo pojačanje

Mladić će doći u Torino iz Flamenga, s kojim nije potpisao novi ugovor prije mjesec dana zbog komplikacija u pregovorima. Mladog bočnog igrača od milja zovu “Gasolina” jer je prepoznatljiv po tome da uvijek daje sve od sebe na terenu. Njegov agent je Mino Raiola a igrač za ekipu Flamenga nije igrao još od prošle godine, zbog komplikacija oko ugovora.

Prije dvije godine postao je južnoamerički prvak s kadetskom reprezentacijom Brazila, a u Juventus je došao bez naknade. Stara dama je još jednom pokazala kakvi su zapravo transfer majstori, a klub je nastavio odličnu saradnju sa super agentom Mino Raiolom.

Prošlih godina na bočnoj pozicijama Juventusa dominiraju pretežno Brazilci, jer je Dani Alves igrao za Juve a trenutno Alex Sandro ima status nedodirljivog lijevog beka u klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!