NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Koji velikan je pratio Jovića i Joao Felixa, Kroos napušta...

Transfer glasine: Koji velikan je pratio Jovića i Joao Felixa, Kroos napušta Real, PSG uskoro zvanično potvrđuje novo pojačanje

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Real Madrid je u četvrtak navečer poslao skaute da prate Luku Jovića iz Eintracht Frankfurta u Europskoj ligi protiv Benfice. Prema AS-u,skauti Reala bili su na tribinama na meču gdje je Frankfurt priznao poraz od 4-2 u Portugalu, a Jović je postigao gol za Nijemce. Skauti su također pratili i Joao Felixa, koji je na ovom meču postigao hat-trick za Benficu.

MAURIZIO SARRI PRIZNAO: Ne uklapa mi se u sistem, može otići na kraju sezone!

Vezni igrač Real Madrida Toni Kroos razmatra odlazak iz kluba ovo ljeto, tvrdi AS. 29-godišnjaki smatra da je završio svoju avanturu na Santiago Bernabeu, nakon razočaravajuće sezone 2018-2019, s obzirom na to kako su bile uspješne prethodne godine njegovog boravka u klubu. Kao kupas ce spominje Manchester United.

Vezni igrač Manchester Uniteda Ander Herrera pridružit će se PSG-u ovog ljeta, prenosi ESPN FC. United je pokušao produžiti ugovor 29-godišnjeg veznjaka, ali Herrera je odbio ponudu i umjesto toga preselit će se u Pariz bez odštete. Herrera će potpisati trogodišnji ugovor s PSG-om, i zarađivat će 180.000 funti tjedno.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!