NaslovnicaVijestiJose Mourinho imenovao dva veznjaka koja želi vidjeti u Unitedu od naredne...

Jose Mourinho imenovao dva veznjaka koja želi vidjeti u Unitedu od naredne sezone!

Nedavno je Romelu Lukaku otkrio da je Jose Mourinho pored taktičkih specijalnosti i nogometnog znanja, jednako dobar kao i menadžer te kao čovjek koji će uraditi sve kako bi ubijedio igrača da dođe u klub koji on vodi. Navodno je već obavio razgovore sa dvojcem kojeg od ljeta želi u Manchesteru.

Jose Mourinho imenovao

Unatoč nekim kritikama sredinom sezone ovo je uglavnom bila dobra debitantska sezona na Old Traffordu za Romelu Lukakua. Mnogo je golova postigao na početku sezone kada je United igrao odlično i vrlo efikasno.

Bivšeg napadača Chelseaja u klub je doveo čovjek koji ga je prodao sa Stamford Bridgea, a nedavno je razgovarao o tome kako postaje “narednik” njegovog menadžera na terenu.

>> Manchester United pronašao zamjenu za Antonija Valenciju

Nakon jučerašnje utakmice protiv Brightona napadač je otkrio planove Jose Mourinha za ljeto, rekavši: “Mi smo Manchester United, svake se godine trebamo poboljšati i znam da će puno igrača, puno dobrih igrača, doći na ljeto, to je sigurno. ”

To naravno nije nikakvo iznenađenje, jer Mourinho mora mnogo pojačati svoju momčad za iduću sezonu. Defanzivni veznjak vjerojatno će biti na vrhu liste želja i prema Daily Mailu, Shakhtarov Fred i Juventusov Blaise Matuidi su vrhu njegovih želja.

[su_bonus]

Michaelom Carrick na ljeto ide u mirovinu, Marouane Fellaini vjerojatno će napustiti Old Trafford jer mu na ljeto ističe ugovor sa klubo i ne želi ga produžiti, a Fred i Matuidi mogli bi pomoći osloboditi i dati više kreativnosti Paulu Pogbi u veznom redu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!