NaslovnicaVijestiJose Mourinho: On ima neprofesionalan stav. U siječnju si mora pronaći drugi...

Jose Mourinho: On ima neprofesionalan stav. U siječnju si mora pronaći drugi klub.

Jose Mourinho je na nevjerojatan način rekao jednom od svojih igrača Rome da napusti klub zbog “neprofesionalnog stava” na jednoj od svojih najbrutalnijih konferencija za novinare dosad.

Bivši trener Manchester Uniteda, Chelseaja i Real Madrida, koji se posljednjih godina odlučio za puno smireniji pristup medijima, nije bio raspoložen nakon što je njegova momčad u srijedu ispustila bodove protiv Sassuola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Izgledalo je kao da je Tammy Abraham zapečatio pobjedu Rome kada je zabio svoj prvi ligaški gol od rujna.

Ali u 85. minuti napadač Sassuoloa Andrea Pinamonti izjednačio je rezultat u Modeni.

Nakon što se utakmica završila, Mourinho se nije suzdržavao u procjeni svoje momčadi.

Zapravo, 59-godišnjak je rekao da je jedan neimenovani igrač “izdao” svoje suigrače svojim stavom prije nego što je tom igraču rekao da napusti klub u siječnju.

“Bio je to tim koji je želio pobjedu protiv teškog protivnika, žao mi je što su napori tima iznevjereni stavom jednog neprofesionalnog igrača”, rekao je za DAZN.

“Neprofesionalan stav koji nije fer prema njegovim suigračima, to je ono što me razočarava. Bod u gostima još uvijek nije negativan rezultat i zadovoljan sam općim stavom svoje momčadi.”

Mourinho je odbio identificirati igrača kada su ga pitali, ali se potrudio naglasiti koliko je razočaran.

  • Neću vam reći – dodao je. “Večeras sam imao 16 igrača na terenu i svidio mi se stav njih 15. U siječnju si mora pronaći drugi klub.”

Pa tko je dotični igrač? Kako piše talijanski Corriere dello Sport, Mourinho je govorio o nizozemskom beku Ricku Karsdorpu.

Karsdorp je bio hvaljen za velike stvari kada se pridružio Romi iz Feyenoorda 2017. za 16 milijuna eura. Sada, ako je vjerovati izvješćima u Italiji, on bi trebao otići u siječnju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!