NaslovnicaVijestiJose Mourinho poslao poruku Kloppu i Guardioli: "Za nas niste plakali"

Jose Mourinho poslao poruku Kloppu i Guardioli: “Za nas niste plakali”

Trener Tottenhama Jose Mourinho poslao je jasnu poruku Jurgenu Kloppu i Pepu Guardioli, koji su se ove sezone najviše žalili zbog napornog rasporeda.

Jose Mourinho poslao

Zbog pandemije koronavirusa raspored utakmica za klubove širom Europe bio je zaista nevjerojatan. Još od kolovoza se utakmice igraju skoro pa svaka tri dana. Klopp se u posljednje vrijeme najviše žalio zbog tih problema, te redovno nakon utakmica prozivao TV kuće zbog pohlepe za novcem, te je tražio da se vrati pravilo od pet izmjena. Uglavnom se i Pep Guardiola slagao sa svojim kolegom.

Međutim, portugalski stručnjak Jose Mouirnho kaže kako je njegov Tottenham odigrao osam utakmica u 18 dana na startu ove sezone te da se nije žalio kao što oni to rade u ovom trenutku.

“U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednom tjednu, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili potporu zbog nas. Sada su moji kolege vrlo glasni oko ovog problema”, rekao je Mourinho.

“Sada smo u jako dobroj poziciji pa ulazimo s drugačijim mentalitetom u ovu utakmicu. Želimo bodove i nije samo da idemo na pobjedu kako bi naši navijači dobili dobar osjećaj kao prošle sezone. Na kraju sezone smo igrali protiv Arsenala i to je bila jedina motivacija jer nismo imali puno bodova. Ne treba zaboraviti kako povijesna rivalstva poput ovog imaju veliki utjecaj na navijače”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!