NaslovnicaVijestiJose Mourinho zainteresovan za zvijezdu Real Madrida: United već kontaktirao agenta

Jose Mourinho zainteresovan za zvijezdu Real Madrida: United već kontaktirao agenta

Jose Mourinho zainteresovan za zvijezdu Real Madrida. United već kontaktirao agenta. Iako je Jose Mourinho ove godine osvojio EFL kup i na rubu je hvatanja trofeja Europske lige, kako bi osigurao kvalifikaciju Lige prvaka, još uvijek postoji osjećaj razočarenja na Old Traffordu.

Jose Mourinho zainteresovan

Nemogućnost da pretvore šanse u golove, remiziranje previše utakmica, ozljede – Mourinho je bio suočen sa mnogo nepotrebnih problema u svojoj prvoj sezoni u Manchester Unitedu, unatoč tome što je potrošio ogromnu količinu novca kako bi privukao Paul Pogbu i Henrikh Mkhitaryana.

Potrošnja će se vjerojatno nastaviti ovog ljeta, jer su neka ogromna imena već povezivana sa klubom od Antoine Griezmanna do Gareth Balea.

Očigledno je da problemi leže u napadu i da je situacija Zlatana Ibrahimovića napravila velike probleme, nakon čega se čini vjerojatnim da će Mourinho dovesti još jednog napadača kako bi bezbrojne šanse pretvorio u golove sljedeće sezone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Dok raniji izvještaji Daily Maila tvrde da će Wayne Rooney biti korišten kao sredstvo u dogovoru da se dovede Evertonov Romelu Lukaku. Ali to nije sve.

Manchester Evening News sada izvještava da je klub već stupio u kontakt sa Real Madridom zbog dovođenja Alvaro Morate.

Morata se ponovo pridružio Los Blancosima na petogodišnji ugovor prošlog ljeta za 25 milijuna funti nakon dvije dojmljive sezone u Juventusu, iako se nije naigrao, još uvijek je uspio postići 20 golova u 40 nastupa ove sezone, počevši samo 18 u prvoj postavi.

[su_euro_soccer_bonus]

United nije jedini koji je zainteresovan za Moratu, gdje je i sadašnji šef Chelseaja, Antonio Conte njegov veliki navijač i uvjerio ga je da se priduži Staroj dami prije, gdje se nada da će ga uvjeriti i sada da pređe na Stamford Bridge.

Također pročitajte: Manchester United postigao dogovor sa Real Madridom: Jose Mourinho dovodi senzacionalno pojačanje na Old Trafford

S obzirom da je Diego Costa na izlaznim vratima, Mourinho i Conte bi mogli voditi veliku borbu za Moratin potpis, ali i za Lukakuov, gdje se navodi da su također obje ekipe zainteresovane za Belgijanca.

Morata bi se mogao suočiti sa velikom odlukom, ako mu ekipa sa Santiago Bernabeua dopusti da ode.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!