NaslovnicaVijestiJuniori Hajduka igraju finale Lige prvaka - Evo gdje ih možete gledati...

Juniori Hajduka igraju finale Lige prvaka – Evo gdje ih možete gledati uživo!

U finalu Lige prvaka mladih, SENZACIONALNA U-19 momčad Hajduka igra protiv AZ-a u Ženevi u 18 sati. Hajdukovci su se plasirali u finale nakon što su pobijedili Šahtar, Borussiju Dortmund i Manchester City. U polufinalu su pobijedili Milan 3:1 i sada se bore za europski naslov protiv nizozemskog AZ Alkmaara.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U finalu Lige prvaka mladih igraju dvije momčadi koje su iznenadile mnoge svojim plasmanom AZ je na impresivan način izbacio Real, Barcelonu i Eintracht prije nego što je u polufinalu eliminirao Sporting iz Lisabona na penale. Unatoč tome što su ih mnogi potcijenili, obje momčadi zaslužuju svoje mjesto u finalu zbog njihove izvrsne igre tijekom turnira.

Hajduk će imati veliku prednost u finalu Lige prvaka mladih u Ženevi. Tisuće navijača Hajduka preplavilo je grad i već su pokupovali sve ulaznice za istočnu tribinu Servetteovog stadiona. Očekuje se da će na utakmici biti prisutno više od 10 tisuća navijača koji će podržavati svoju momčad u borbi za europsku titulu.

Za sve fanove hajdukovaca koji neće biti u Ženevi na finalu Lige prvaka mladih, osiguran je televizijski prijenos utakmice. Arena Sport će izravno prenositi utakmicu na svom prvom kanalu. Uvodna emisija počinje u 17 sati, a nakon meča će biti organiziran prigodni program.

Primjer 1: Utakmicu između Hajduka i AZ-a moći ćete pratiti na Hajduk Digital TV-u, koji će također izvještavati iz Ženeve prije i poslije utakmice. Prijenos utakmice bit će dostupan i na UEFA TV-u s komentarom na engleskom jeziku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!