NaslovnicaVijestiJupp Heynckes izvrijeđao nogometaše Dortmunda: To su veliki egoisti!

Jupp Heynckes izvrijeđao nogometaše Dortmunda: To su veliki egoisti!

Trener Bayern Munchen Jupp Heynckes veoma kritički je ocijenio ponašanje Pierre-Emerick Aubameyang i Ousmane Dembelea, sadašnjeg i nekadašnjeg igrača Dortmunda. Misli da bi njihovo ponašanje trebalo zabrinuti njihove nove klubove.

Jupp Heynckes izvrijeđao nogometaše

Trener Bayerna Jupp Heynckes dao svoje mišljenje o događajima u Dortmundu, gdje se u relativno kratkom vremenskom razdoblju dva igrača učinila sve što je u njihovoj moći da zamijene klub. Ousmane Dembélé je prisilio vodstvo Dortmunda da ga proda u Barcelonu, s neprikladnim ponašanjem i neprimjernim riječima, a slično radi i Pierre-Emerick Aubameyang, koji je u Dortmundu je već odradio tri suspenzije i trenutno sudjeluje u pregovorima za prelazak u Arsenal.

>> ZVANIČNO: Njemačka proglasila najboljeg igrača za 2017. godinu, izbor će vas iznenaditi

Aubameyang se jučer zbog suspenzije ovjes nije pojavio u ekipi  protiv Herthe, a u vrijeme susreta Aubameyang je navodno igrao mali nogomet i nosio Barcelonin dres s imenom Ousmane Dembelea što neki percipiraju kao novu provokaciju.

[su_bonus]

“Stvari koje se događaju oko Aubameyanga i Dembelea, mi se ne sviđaju. Klubovi koji su ih kupili, trebaju biti svjestan da se isto to može i njima desiti. Ne bih nikada kupio takve igrače. Nogomet je timski sport i ne možeš se ponašati tako  sebično i staviti svoje interese ispred interesa tima. Osim toga, morate razmišljati i o navijačima”, rekao je Heynckes.

[su_bet365_100_bonus]

“Moramo se više posvetiti navijačima. Vidim Arsenal u posljednje sa njima ima mnogo problema, a ulaznice za njihove utakmice su sve skuplje. To je problem”, dodao je Heynckes.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!