NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Njemačka proglasila najboljeg igrača za 2017. godinu, izbor će vas iznenaditi

ZVANIČNO: Njemačka proglasila najboljeg igrača za 2017. godinu, izbor će vas iznenaditi

Nogometni savez Njemačke je odabrao najbolje igrače za 2017. godinu. Konkurencija za prvo mjesto je bila velika, a na kraju pobjedu je odnio igrač koji će u budućnosti biti nosioc Njemačke reprezentacije ali i minhenskog Bayerna, igrač koji pokriva skoro sve pozicije u odbrani i sredini terena – Joshua Kimmich.

Njemačka proglasila najboljeg

Joshua Kimmich proglašen je najboljim igračem aktualnih svjetskih prvaka za 2017. godinu u velikoj anketi Njemačke nogometne federacije (DFB).

Njemački nogometni savez (DFB) svake godine na svojim internetskim stranicama i društvenim mrežama organizira veliku anketu u kojoj navijači mogu izabrati najbolje igrače u protekloj kalendarskoj godini. U posljednjih šest godina, pet puta je nagrađen  Mesut Özil, a 2017., najviše glasova je dobio biser Bayerna i dugoročni nasljednik Philipp Lahm u „elfu” Joshua Kimmich.

>> Transfer glasine: Još jedan Premierligaš želi Balea, Chelsea želi igrača Bayerna, Džeko dogovorio sve sa novim klubom

22-godišnji Kimmich je dobio  više od 20.000 glasova u anketi, ostavljajući Juliana Draxlera, Marc-Andre i Stegena iza sebe na drugom i trećem mjestu.

[su_bonus]

U 2017. godini, njemački trener Joachim Löw u Elfu je isprobao veći broj mladih nogometaša, tako da nagrada nije otišla u ruke nekih velikih zvijezda njemačke reprezentacije poput spomenutog Özila, Mats Hummelsa, Thomas Müllera i Toni Kroosa, jer u 2017. godini reprezentacija Njemačke nije odigrala veliki broj važnih utakmica, a s obzirom na Mundijal ove godine, izbor za 2018. bi mogao biti drugačiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!