NaslovnicaVijestiJurgen Klopp sretan što će u siječnju uspjeti da se riješi jednog...

Jurgen Klopp sretan što će u siječnju uspjeti da se riješi jednog od svojih igrača

Jurgen Klopp sretan što će u siječnju uspjeti da se riješi jednog od svojih igrača. Liverpool možda leti visoko pod vodstvom Jurgen Kloppa, ali nije i svaki član prvog tima bio dio kluba u nedavnom uspjehu ove sezone.

Jurgen Klopp sretan

Budućnost francuskog braniča Mamadou Sakhoa nije bila jasna neko vrijeme, to datira od njegovog neprimjernog ponašanja tijekom Liverpoolove predsezonske turneje u SAD-u i on je izostavljen ove sezone od njegovog njemačkog menadžera.

Sakho je odbio pozajmicu u Stoke City posljednji dan transfernog roka, iako je znao da će njegovo vrijeme igranja biti na tankom ledu. Međutim, dva mjeseca treninga sa U23, izgleda da je vrijeme za 26-godišnjaka napokon došlo.

[su_euro_soccer_bonus]

Prma izvješću u Mirroru, Sakho je napokon spreman prihvatiti da on nema budućnost na Anfieldu i da će stoga udaljiti od kluba prvom sljedećom prilikom.

Vijest dolazi samo dan nakon što je L’Equipe tvrdio da Klopp očajnički želi prodati pojačanje koje je doveo za 18 milijuna funti u siječnju i jasno je izgleda da je Francuz spreman na suradnju ovaj put.

Nažalost, samo zato što su Sakho i Liverpool konačno na istoj stranici kada je u pitanju njegova budućnost, to ne znači da će biti lako pronaći novi doma za braniča.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Isto izvješće iz Mirrora navodi da je Lille iz Francuske Ligue 1 zainteresovan za dovođenje Sakhoa na pozajmicu u siječnju.

Međutim, Sakhova plata od 100.000 funti će vjerojatno biti značajna prepreka prije nego se ugovori bilo kakav transfer.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!