NaslovnicaVijestiJuventus je odlučio dati desetku 18-godišnjem igraču

Juventus je odlučio dati desetku 18-godišnjem igraču

KENAN YILDIZ (18) je perspektivni turski nogometni talent koji brzo stječe popularnost. Kao ofenzivac Juventusa, već je odigrao tri zapažene utakmice za tursku reprezentaciju, s debitantskim nastupom u pobjedi protiv Hrvatske (1:0) u Osijeku u listopadu. Yildiz ima ugovor s Juventusom do ljeta 2027., a pridružio se klubu u ljeto 2022. nakon isteka ugovora s Bayernom. Njegovo prisustvo na terenu i uspjeh u tako mladoj dobi čine ga istaknutim igračem u svijetu nogometa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Massimiliano Allegri, trener Juventusa, pružio je mladom ofenzivcu 13 prilika da zaigra za prvu momčad ovog talijanskog diva u ovoj sezoni, pri čemu je samo u šest navrata započeo utakmicu. Njegova prosječna minutaža iznosi 35 minuta po utakmici, što može djelovati skromno, no Juventus je odlučio poduzeti korake kako bi jasno stavio do znanja Yildizu da računaju na njega.

Prema informacijama Gazzetta dello Sport, Yildiz se sprema potpisati novi ugovor vrijedan milijun eura godišnje plaće do 2029. godine. No, to nije jedina vijest – mladi ofenzivac će također doživjeti veliku čast postavši nova desetka Juventusa. Ovaj broj, koji su u prošlosti nosili nogometni velikani poput Alessandra Del Piera, Roberta Baggia i Michela Platinija, označava posebno priznanje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!