NaslovnicaVijestiJUVENTUS NAPRAVIO OGROMNU GREŠKU: Znali su da Rugani ima koronavirus, a ipak...

JUVENTUS NAPRAVIO OGROMNU GREŠKU: Znali su da Rugani ima koronavirus, a ipak je bio na klupi protiv Intera!

Kada se Daniele Rugani vratio sa treninga u svoj dom, imao je jaku temperaturu i nakon toga je obavijestio tim Juventusa. Međutim, kada se probudio, osjećao se dosta bolje, no uprkos tome ga je klub testirao na koronavirus.

JUVENTUS NAPRAVIO

Test je pokazao 8.3 navela je njegova djevojka Michela Persico. Daniele Rugani je prvi nogometaš koji je bio pozitivan na koronavirus u talijanskoj Seriji A, međutim, nakon što se 8. ožujka testirao, te se na taj dan igrala utakmica protiv Intera, Juventus tu vijest nije objavio odmah, tek nakon tri dana.

Time je Rugani zarazio i svoju trudnu djevojku Michelu Perciso, a zatim je ona objavila kako Juventus namjerno nije objavio tu vijest kako bi njen dečko mogao igrati protiv Intera. Juventus je u toj utakmici pobijedio sa 2-0, ali Rugani je presjedio na klupi.

Znači, da ponovo rezimiramo situaciju. Rugani je bio pod utjecajem koronavirusa i bio je zaražen cijelo vrijeme dok je boravio u klupskoj svlačionici sa ostalim igračima.

Naravno, to je na kraju rezultiralo širenjem virusa u klubu, te su Matuidi i Dybala također kasnije testirani pozitivni na koronavirus.

Nakon toga je klub prekinuo sve svoje aktivnosti i igrače su poslali u karantenu. Međutim, ako je istina da je Juventus ovu informaciju čuvao tri dana prije nego što su je objavili, to iskreno treba osuditi.

Utakmica protiv Intera im je mnogo značila i vjerojatno su željeli ostvariti nova tri boda i da završe na prvoj poziciji prije ovih prekida, te uzeli titulu ako bi došlo do prekida ove sezone. Zanimljivo je da se to dogodilo, prvenstvo je odmah nakon te utakmice prekinuto i sada je Juve na prvoj poziciji. Zaista ne bi bilo fer prema ostalim ekipama da se prvenstva ovako zaključe.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!