NaslovnicaVijestiJuventus odbija ponude od 40 miliona eura za igrača koji je igrao...

Juventus odbija ponude od 40 miliona eura za igrača koji je igrao svega nekoliko minuta u Serie A ove sezone!

Juventus odbija prodati defanzivca za kojeg u Torino stižu ponude čak između 35 i 40 milijuna eura. Ako već moraju prodati nekoga iz defanzivnog reda, talijanski prvak radije bi prodao Daniele Rugania.

JUVENTUS ZA VIKEND

Tuttosport i Sky Sport Italia izvijestili su o razvoju događaja u slučaju defanzivca torinskog Juventusa Meriha Demirala. Turčin je iz Sassuola stigao prošlog ljeta, ali jedva da je ikako igrao ove sezone za Staru Damu.

Rio Ferdinand imenovao tri igrača koje želi da Manchester United dovede ovog siječnja!

Pred njim je vrlo zanimljiv mjesec u kojem će možda tražiti najbolje rješenje za sebe. Manchester City, Bayer Leverkusen, Leicester City, Schalke i Borussia Dortmund stoje u redu, ali Juventus je odbio sve dosadašnje napade.

Ponude su navodno dosezale cifu od čak 40 milijuna eura, ali u Juventusu bi, ako već prodaju defanzivce, prvo prodali Daniele Rugania koji i ove sezone ne igra redovno i koji se već nekoliko godina spominje kao igrač koji će “uskoro napustiti” redove Juventusa.

Inače, Demiral je standardni reprezentativac Turske i do sada je sakupio 11 nastupa a tek mu je 21 godina.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!