NaslovnicaVijestiJuventus odbio ponudu Uniteda od 70 miliona + igrač za Dybalu

Juventus odbio ponudu Uniteda od 70 miliona + igrač za Dybalu

Samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da će Juventus razmatrati ponude više od 140 milijuna funti, ili čak bliže cifri od 200 milijuna funti za napadača Paula Dybalu, italijanski mediji su prenijeli informaciju da je Manchester United već poslao ponudu za igrača Stare Dame.

Juventus odbio ponudu

Naime, talijanska klub već je odbio ponudu od 70 milijuna funti za Dybaline usluge a transfer je pored novca uključivao i usluge Henrikh Mkhitaryana , javlja ESPN.

24-godišnjak pomogao je Juventusu da osvoji titule u Serie A tijekom prve dvije sezone u klubu, postigavši ​​57 golova u 119 nastupa, a Jose Mourinho  je svjestan da će Dybalina uloga u timu Uniteda uveliko povećati njihove šanse za tituču u Premier ligi.

>>Vraća se legendarni Adriano, poznato i u kojem klubu će ponovo zaigrati!

Dybala je fenomenalno započeo ovu sezonu, postigavši 10 golova u prvih 10 utakmica za Juve, ali je nedavno izostavljen u vrlo važnoj utakmici protiv AC Milaan, što je izazvalo brojne glasine za transfer, a nedavno je i javno izrazio svoje nezadovoljstvo.

[su_bonus]

Prema navodma koje prenosi Independent, Juventus je odbacio tvrdnje da bi prihvatili ponudu od 60 milijuna funti za Dybaline usluge, a umjesto toga samo ih zanimajuponude od 140 milijuna funti ili čak bliže 200 milijuna funti sa dodatnim bonusima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!