NaslovnicaVijestiJuventus poslao "signal" da je Pogba dobrodošao u klub!

Juventus poslao “signal” da je Pogba dobrodošao u klub!

Paul Pogba je 2012. godine kao veliki talenat iz Uniteda prešao u Juventus, gdje se razvio u jednog od najboljih veznjaka svijeta da bi se nakon nekoliko godina u rekordnom transferu vratio na Old Trafford. Sada ponovo postoji mogućnost trampe između ova dva kluba, a da je tako potvrdio je i Pavel Nedved.

Paul Pogba se

Direktor Stare dame Pavel Nedved u razgovoru za italijanske medije je otkrio kako su vrata kluba uvijek otvorena za povratak Paula Pogbe. Tako su glasine o povratku Pogbe u Torino dobile novu dimenziju. Bivši češki reprezentativac je izjavio kako je oduševljen o mogućnosti realizacije ideje povratka Pogbe u klub, što je potvrdio i za Italijanske medije.

>> NAKON SAMO TRI MJESECA: Maurizio Sarri ušao u povijest nakon današnje pobjede Chelseaja protiv Burnleya!

“Paul Pogba je po mom mišljenju jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Bilo bi veoma lijepo kada bi ga uspijeli vratiti ali za sada on je u Manchesteru, tako da nema smisla pričati o tome. Na transfer tržištu ćemo biti u pripravnosti, ali ipak do januara je još mnogo vremena.” rekao je Nedved koji je svjestan da su ipak šanse da se Pogba vrati u Juventus veoma male.

[su_bet_builder]

Pogba ove sezone igre veoma slabo a razlog za to je neslaganje sa trenerom kluba Jose Mourinhom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!