NaslovnicaVijestiJuventus prodao jednog od najvećih dragulja u klubu!

Juventus prodao jednog od najvećih dragulja u klubu!

Prvak talijanske Serie A morao je napraviti korak dalje i na području prodaje igrača. Sukladno tome, konkurentu iz domaćeg nacionalnog prvenstva prodali su mladić, koji mnogo obećava i od kojeg se u Italiji očekuju velike stvari.

Torinski Juventus potvrdio je da je mladi krilni igrač kluba Riccardo Orsolini prodan za 15 milijuna eura u Bolognu. Bologna je potvrdio kupnju u srijedu navečer, a otkupna cijena za talijanskog mladog predstavnika bit će isplaćena u naredne tri godine.

REAL POSLAO PONUDU KOJA ĆE ZEZNUTI BARCELONU: 130 milijuna + Gareth Bale ili James Rodriguez – zvijezda dobija plaću od 30 milijuna eura godišnje!

22-godišnji Rossobl odigrao je 37 utakmica u prošloj sezoni i za Bolognu je postigao zavidnih 10 pogodaka. Činilo se da bi ga Juventus mogao uključiti u posao pri dolasku Federica Chiese ili Nicola Zaniola, ali se na kraju nije desio ni jedan od ova dva scenarija.

Orsolini je još jedan u nizu od mladih nogometaša na kojem Juventus ostvaruje veliku finansijsku dobit. Kockaju se ali im se na kraju isplati, barem je bilo tako do sada. Ranije su slične prodaje napravili sa Alberto Cerrijem, Emilom Auderoim i Stefanom Sturarom.

Da li će se Juventusu desiti ista greška kakvu je napravio Inter prodajom Zaniola, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!