NaslovnicaVijestiKAKAV GAF: Selektor Čilea otkrio novu, neočekivanu destinaciju Artura Vidala!

KAKAV GAF: Selektor Čilea otkrio novu, neočekivanu destinaciju Artura Vidala!

Čileanski selektor Reinaldo Rueda otkrio je ime kluba za kojeg se govori da je vrlo ozbiljno zainteresiran za usluge veznjaka Barcelone Artura Vidala. Za njega se navodno zagrijao klub, koji je specijaliziran za potpuno drugačiji profil nogometaša, ali i kklub kojem je neophodno iskustvo.

Vidal šokirao

Čileanski veteran Arturo Vidal već duže vrijeme pokušava da napusti Barcelonu, a iako će u svibnju napuniti 33 godine, njemu ne nedostaje ponuda nekih od najprestižnijih europskih klubova. Posljednjih tjedana njegovo se ime najčešće dovodi u vezi s Evertonom i Interom iz Milana, a čileanski trener Reinaldo Rueda otkrio je u intervjuu za španjolske medije da je za njega vrlo zainteresirana – Borussia iz Dortmunda!

KAKVO RAZOČARENJE! Nekada velikom talentu Reala poručili da se ne vraća jer za njega u klubu nemaju mjesta!

“Dortmund je pokazao interes za njega, ali do sada se nije dogodilo ništa konkretno, pa ćemo morati biti strpljivi”, rekla je Rueda i u istom dahu otkrio da je Vidal i u Italiji ‘vrlo tražena roma’.

Vidal je stari poznanik njemačke Bundeslige, koji je u prošlosti s velikim uspjehom branio boje prvo u Bayeru iz Leverkusena, a kasnije i Bayernu iz Munchena a sada je na redu i treći velikan – Borussia iz Dortmunda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!