NaslovnicaVijestiKAKVO RAZOČARENJE! Nekada velikom talentu Reala poručili da se ne vraća jer...

KAKVO RAZOČARENJE! Nekada velikom talentu Reala poručili da se ne vraća jer za njega u klubu nemaju mjesta!

Sporting iz Lisabona obavijestio je bivšeg igrača Real Madrida da više ne računaju na njega, bez obzira na ishod pandemije koronavirusa i trenutnu suspenziju nogometa.

Jese Rodriguez je nekada smatran najvećim talentom u Real Madridu a kad je odlazio u Paris Saint Germain nije bilo ni onih koji su smatrali da je uprava kraljevskog kluba pogriješila što je prodala brzog napadača Francuzima po niskoj cijeni.

Transfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, Real odbio veliku ponudu PSG-a, Roma će od naredne sezone biti znatno slabija

Danas je manje-više jasno da je Real Madrid maksimalno iskoristio Jessea, jer je njegova karijera pala u ćorsokak nakon odlaska iz PSG-a. U Parizu su ga se brzo odrekli, a zbog visoke plaće i velike otkupne klauzule, kao član PSG-a, išao je na četiri različita posudbe. Igrao je vrlo dobro u Las Palmasu, koji si nije mogao priuštiti da kupi njegov ugovor, a potpuni krah mogao se pripisati avanturama u Stoke Cityju, Betisu i, konačno, Sportingu.

U 18 nastupa u lisabonskom velikanu postigao je samo jedan gol, pa je klub iz Portugala odlučio da ne računa na Španjolca bez obzira na ishod pandemije koronavirusa i mogući skori povratak nogometa.

Španjolcu je rečeno da može ostati kod kuće, što znači da je ova sezona za njega završila u ožujku, a bit će zanimljivo vidjeti gdje će nakon novog razočaranja odvesti 27-godišnjeg Španjolca, koji ima važeći ugovor s PSG-om do lipnja. 2021.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!