NaslovnicaVijestiKakav gospodin: Bivši trener Manchester Uniteda trenutno radi kao dostavljač voća i...

Kakav gospodin: Bivši trener Manchester Uniteda trenutno radi kao dostavljač voća i povrća!

Kako izgleda kada hranu dostavlja poprilično uspješni trener Premier lige koji je u karijeri zaradio milijune? Unatoč tome, on je zasukao rukave i kao volonter pomaže starijim i nemoćnim osobama.

Manchester United na rubu

U jednoj od lokalnih trgovina u mjestu prebivališta Davida Moyesa, postavljen je transparent na kojem su pozvali volontera na saradnju. Mnogi stariji ljudi nisu u stanju dobiti hranu u trenutnoj situaciji, tako da je dostava izuzetno važna. Moyes se na kraju dobrovoljno javio za dostavu voća i povrća.

JUVENTUS POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Nude Brazilca za Emerson Palmierija!

“Dostavljam hranu, ostavim je i odem. Ali, imao sam situaciju sa jednom starijom damom. Mislim da je njezin račun bio 16,8 funti. Dala mi je 20 funti i rekla:” Evo, sine, zadrži ostatak” jedan od događaja koji zasigurno neće zaboraviti 56-godišnji trenera West Hama.

Moyes je bivši nogometaš, a uz West Ham je vodio Preston, Everton, Manchester United, Real Sociedad i Sunderland. Nakon odlaska iz Evertona njegova karijera je rkenula silaznom putanjom a navijači Uniteda ga smatraju za najveći promašaj kada je u pitanju trenerska stolica Uniteda.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!