NaslovnicaVijestiKakav posao radi ovaj klub: Čukarički za ogroman novac prodao nogometaša u...

Kakav posao radi ovaj klub: Čukarički za ogroman novac prodao nogometaša u Manchester City!

Nogometaš koji je do skoro nastupao za Vojvodinu, koju je napustio zbog toga što mu nisu isplaćivali stipendiju te potpisao za Čukarički, svom klubu je sada donio milione. Ovaj mladi nogometaš, karijeru će nastaviti u ekipi Manchester Citya.

Crvena zvezda i Partizan dominiraju kada je u pitanju prodaja nogometaša u Srbiji. Prihod se mjeri u milijunima, posebno u zadnjih nekoliko godina. No, jedan manji beogradski klub Čukarički koji je u privatnom vlasništvu astronomskom brzinom napreduje posljednjih godina.

CIJELO LJETO RONALDO JE ŽELIO DA JUVENTUS DOVEDE ZVIJEZDU BARCELONE: Napokon će ga dovesti u siječnju za 40 milijuna eura!

Taj napredak došao je do vrhunca u zadnjih nekoliko dana, kada su se u klubu pohvalili rekordnom prodajom i ogromnim profitom. Napadač Slobodan Tedić potpisao je za prvaka Engleske Manchester Cityja koji također hvata potencijalne talente na Balkanu. Tedić će Čukarički napustiti tek sljedeće godine (ostaje na posudbi), a fantastičan ugovor već ima u džepu.

Čukarički će (u najboljem slučaju, ako se aktiviraju sve klauzule) zaraditi tri milijuna eura na igraču kojeg su prije godinu dana doveli bez obeštećenja nakon njegovih nesuglasica sa tadašnjim klubom Vojvodinom, u kojem sada vjerovatno lupaju glavom od zid zbog velike greške u poslovanju.

 

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!