NaslovnicaVijestiKakav profesionalizam: Vidić otkrio kakvu je hranu jeo za Drogbu, a kakvu...

Kakav profesionalizam: Vidić otkrio kakvu je hranu jeo za Drogbu, a kakvu za Aguera!

Bivši legendarni defanzivac Manchester Uniteda Nemanja Vidić otkrio kakvu je hranu jeo u zavisnosti od suparnika protiv kojih je igrao u Premier ligi.

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Nemanja Vidić prisjetio se igračkih dana i slikovito objasnio kako se hranio uoči velikih utakmica u Premier ligi i duela protiv Didijera Drogbe i Serhija Aguera.

Nekadašnji reprezentativac Srbije boravi u Indiji kao ambasador Premier lige tokom projekta “Nogomet za mir” gdje promoviše engleski nogomet.

[su_premierleague]

“Jeo sam dosta piletine, junetine i paste prije utakmica u kojima sam igrao protiv Didiera Drogbe, ali kada bih igrao protiv Sergija Aguera, jeo sam ribu. To je bila prava hrana kako bih izgubio koji kilogram”, izjavio je Vidić indijskim medijima.

Vidić će tokom projekta koji je pod pokroviteljstvom Premier lige i Ministarstva vanjskih poslova Velike Britanije posjetiti 10-12 gradova u Indiji.

SRAMOTNA OPTUŽBA: Taj čovjek je toliko smrdio da nismo mogli igrati protiv njega!

Šokantno otkriće! Andre Gomes progovorio o kritikama i zvižducima navijača: Ponekad mi dođe da...

Profesionalnu karijeru je započeo kao igrač Crvene Zvezde na posudbi u Spartaku iz Subotice, da bi zatim prešao u prvi tim Crvene Zvezde (gdje je igrao tri sezone), odakle je u srpnju 2004. godine prešao u Spartak iz Moskve za 6 milijuna eura.

5. siječnja 2006. godine, Nemanja Vidić prelazi u Manchester United za 7 milijuna eura. Za tim sa Old Trafforda je od 2006. do 2014. godine odigrao 300 utakmica i dao 21 gol, te osvojio pet naslova prvaka Premier lige, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prventvo, tri Liga kupa i pet Community Shieldova.

Nakon 8 godina provedenih u Engleskoj, Nemanja prelazi u talijanski Inter. 29. siječnja 2016. Nemanja objavljuje vijest o prekidu karijere i raskidu ugovora sa nerazzurrima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!