NaslovnicaVijestiKakav razvoj karijere! Da li će Koulibalya zamjeniti bivši nogometaš Dinama iz...

Kakav razvoj karijere! Da li će Koulibalya zamjeniti bivši nogometaš Dinama iz Zagreba?!

U Napoliju su svjesni da će senegalskog braniča Kalidou Koulibalya teško zadržati u svojim redovima, pa je klub već počeo razmišljati o njegovom zamjeni. Igrač koji se spominje kao zamjena je nedavno igrao i u Zagrebu.

Napoli ima igrača koji bi, unatoč trenutnoj situaciji i lošim izgledima na nogometnom tržištu, mogao postati novi klupski rekorder u smislu sume za transfer. Senegalac Kalidou Koulibaly jedan je od najpoželjnijih središnjih defanzivaca u europskom nogometu i na meti je mnogih velikana, a u Napoliju još uvijek misle da za njega mogu dobiti nevjerojatnih 100 milijuna eura.

Marouane Fellaini sa ogromnom posudbom novca pomaže svom nekadašnjem timu!

U slučaju njegovog odlaska, Napoli će morati potražiti zamjenu, a talijanski portal Tuttomercatoweb tvrdi je da je prvi kandidat koji bi mogao naslijediti Senegalca, nogometaš Lillea Gabriel Magalhaes.

Gabriel ima sjajnu sezonu u francuskom prvenstvu i ima prilično zanimljivu karijeru, gdje je godinu dana proveo čak i z zagrebačkom Dinamu. Mediji prenose da se očekuje da Napoli za 22-godišnjeg Brazilca ponudi 30 milijuna eura, a dodatnih 5 milijuna eura bilo bi isplaćeno kroz bonuse.

Gabriel je prije dvije godine bio u Dinamu gdje je upisao samo jedan nastup.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!