NaslovnicaVijestiKAKAV TIKET: Crnogorac odigrao četiri para u Ligi prvaka i pogodio kvotu...

KAKAV TIKET: Crnogorac odigrao četiri para u Ligi prvaka i pogodio kvotu 43.000!

Ne znamo da li je tiket pravi (ili je riječ o nekoj montaži), ali cijelim Balkanom kruži ludi tiket na kojem je navodno neko u Crnoj Gori trebao zaradio ogromno novca. Uložio je samo 50 centi i dobio gotovo – 22 tisuće eura!

Nepoznati igrač je na ulog od 50 centi i to na samo četiri para dobio 22 tisuće eura! Da, dobro ste pročitali, na sa samo četiri odigrana para.

Lazio – Celtic: Najava četvrtog kola Europske lige – ključna utakmica za Rimljane!

Da li vas zanima što je Crnogorac odigrao? Ludi tiket u još luđoj noći Lige prvaka. Na tiketu su se našla četiri para Lige prvaka. Četiri vrlo neobična para za koja je jednostavno potrebna velika sreća da budu dobitni. Ovakav tiket jednom ili nijednom prođe u životu, a Crnogorac je ima tu sreću.

Kakvi parovi su bili na tiketu: Ajax će voditi na poluvremenu, a utakmica će završiti neriješeno. Inter će voditi do poluvremena, a Borussia Dortmund će slaviti na kraju. Valencia će na poluvremenu zaostajati za Lilleom, a na kraju slaviti. Napoli i Red Bull Salzburg odigrat će neriješeno. To su bile prognoze koje su se pokazale uspješnima.

Sretnik je, dakle, pogodio nevjerojatnu kvotu od 43.875,00. Nevjerojatno…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!