NaslovnicaVijestiKakav udarac za Crvene đavole: Liverpool pretekao Manchester United i izvan nogomentih...

Kakav udarac za Crvene đavole: Liverpool pretekao Manchester United i izvan nogomentih terena!

Europski prvak Liverpool danas je sklopio povijesni ugovor kojim neizravno potvrđuje svoj  status jednog od najelitnijih klubova u engleskom i europskom nogometu, na što su čekali dugi niz godina. Odlična politika kluba dovela ih je do toga, Liverpool je sada strah i trepet.

Procurili dresovi Liverpoola

Engleski div Liverpool danas je i službeno najavio potpisivanje ugovora s američkom sportskom kompanijom Nike, koja će od juna ove godine postati glavni sponzor šesterostrukih europskih prvaka.

“Bilder” iz Wolvesa ima priliku okrenuti život za 360 stepeni: Dobio nevjerovatnu ponudu za nastavak karijere!

Brojke u ugovoru također potvrđuju status koji je Liverpool stekao u engleskom i europskom nogometu posljednjih godina, a sa druge strane, indirektno su se narugali dugogodišnjem vladaru engleskog nogometa i najvećem rivalu Manchester Unitedu, koji se u financijskim vremenima uvijek isticao kao najprogresivniji otočki klub barem u marketinškom segmentu.

Nike će Liverpoolu plaćati čak 80 milijuna funti godišnje, ili nešto manje od 95 milijuna eura, a koliko će ugovor trajati, za sada je tajna. Liverpool je tako potpisao najviši ugovor sa sportskom kompanijom u povijesti engleskog nogometa jer ugovor potpisan sa Nikeom je veći za pet milijuna funti od ugovora Manchester Uniteda s njemačkim Adidasom.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!