NaslovnicaVijestiKakav udarac za Crvene đavole: Liverpool pretekao Manchester United i izvan nogomentih...

Kakav udarac za Crvene đavole: Liverpool pretekao Manchester United i izvan nogomentih terena!

Europski prvak Liverpool danas je sklopio povijesni ugovor kojim neizravno potvrđuje svoj  status jednog od najelitnijih klubova u engleskom i europskom nogometu, na što su čekali dugi niz godina. Odlična politika kluba dovela ih je do toga, Liverpool je sada strah i trepet.

Procurili dresovi Liverpoola

Engleski div Liverpool danas je i službeno najavio potpisivanje ugovora s američkom sportskom kompanijom Nike, koja će od juna ove godine postati glavni sponzor šesterostrukih europskih prvaka.

“Bilder” iz Wolvesa ima priliku okrenuti život za 360 stepeni: Dobio nevjerovatnu ponudu za nastavak karijere!

Brojke u ugovoru također potvrđuju status koji je Liverpool stekao u engleskom i europskom nogometu posljednjih godina, a sa druge strane, indirektno su se narugali dugogodišnjem vladaru engleskog nogometa i najvećem rivalu Manchester Unitedu, koji se u financijskim vremenima uvijek isticao kao najprogresivniji otočki klub barem u marketinškom segmentu.

Nike će Liverpoolu plaćati čak 80 milijuna funti godišnje, ili nešto manje od 95 milijuna eura, a koliko će ugovor trajati, za sada je tajna. Liverpool je tako potpisao najviši ugovor sa sportskom kompanijom u povijesti engleskog nogometa jer ugovor potpisan sa Nikeom je veći za pet milijuna funti od ugovora Manchester Uniteda s njemačkim Adidasom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!