NaslovnicaVijestiKAKO JE SE SVE PROMJENILO PREKO NOĆI: Bivši igrač Arsenala postao beskućnik!

KAKO JE SE SVE PROMJENILO PREKO NOĆI: Bivši igrač Arsenala postao beskućnik!

Kakav je osjećaj zarađivati milione a nedugo nakon toga postati beskućnik? Ptajte Emanuela Ebuea bivšeg igrača Arsenala i jednog od najboljih bekova Premierlige u to vrijeme. Novac koji je zaradio tokom karijere je već prošlost a trenutno se Ebue bori da sebi obezbjedi bilo kakav krov nad glavom.

igrač Arsenala postao beskućnik

“Neka mi je Bog na pomoći. Samo Bog može odbaciti misli o samoubojstvu”, kaže Eboue, koji ne skriva da je obolio na živce. To se dogodilo istodobno sa kolapsom njegovog privatnog života. Suze sreće, koje je dijelio sa najdražima u zlatnom razdoblju svoje karijere, zamijenile su suze žalosti.

[su_bet365_100_bonus]

Eboue se razveo od svoje supruge i nije vidio svoje troje djece od ljeta. Na vrhu svega, izgubio je veći dio svoje imovine u procesu razvoda, uključujući i luksuznu vilu. Također je izgubio svog djeda i brata koji su preminuli.

>> Gerrard otkrio s kojom dvojicom bivših suigrača je više volio igrati nego sa Suarezom

Pitanje je vremena kada će Eboue završiti na ulici. Stan u kojem je Eboue živio sa svojom obitelji prije kupnje vile nalazi se na aukciji. Eboue ima pakirane kutije i novčanik mu je prazan.

[su_bonus]

“Ne mogu si priuštiti odvjetnika, ali neću prodati odjeću, i ostatak imovine, boriti ću se do kraja jer ovo nije fer”, kaže 34-godišnji Eboue, dodavši da su ga prevarili ljudi koji su ga okruživali kroz godine uspješne i profitabilne karijere nogometaša.

“Prihvatio bih bilo kakvu pomoć, ako me Arsenal više želi nazad uopće, možda bih mogao pomoći mladim nogometašima?” PFA mi je pomogao kad sam imao problema sa agentom, i ako bi mi dali bilo kakav posao ja bih ga prihvatio, možda bih se sramio, ako bih se susreo s bilo kojim nogometašima protiv kojih sam igrao, ali to mi ne bi bio veliki problem.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!