NaslovnicaVijestiKakva gesta mladog igrača Aston Ville: Dedi za rođendan kupio automobil njegovih...

Kakva gesta mladog igrača Aston Ville: Dedi za rođendan kupio automobil njegovih snova

Mladi igrač iz Aston Ville Andre Green je pokazao kako je dobar momak i iznenadio svog dedu za rođendan.

Kakva gesta

19-godišnjak, koji je došao iz mlađih sastava na Villa Parku, napravio je šest nastupa ove sezone, postižući jedan gol.

Mladom engleskom reprezentativcu očito nije udarila slava u glavu, nakon što je ušao u prvu momčad Astone Ville.

Na Twitteru je objavio srceparajuću poruku i gest koji je napravio za svog dedu.

[su_bonus]

Objašnjavajući kako njegov deda nikada nije propustio niti jednu njegovu utakmicu otkad je počeo igrati nogomet, on je otišao i kupio mu automobil iz njegovih snova za rođendan, kao način zahvalnosti za sve što je učinio za njega – iako on još uvijek osjeća da mu se nikada ne može odužiti.

Brilijantna gesta i ona koja je zaista značila puno. Često čujete mnogo negativnosti u vezi mladih igrača i mnogo se govori o njima kao da su velika razmažena djeca, ali ovdje imate skromnog i sa nogama na zemlji Andre Greena.

Andre Green je svoj debi u Premier ligi napravio 13. ožujka 2016. godine, gdje je ušao sa klupe umjesto Jordan Veretouta, a tu utakmicu su izgubili sa 2-0 protiv Tottenhama.

On je postao peti najmlađi igrač koji je igrao za klub, osim njega Jimmy Brown, Hepburn-Murphy, Gareth Barry i Jonathan Bewers.

Nakon što je Aston Villa ispala iz Premier lige, Green je bio povezivan sa klubovima iz Premier lige, ali je potpisao novi trogodišnji ugovor sa klubom sa Villa Parka u kolovozu 2016. godine.

[su_watch_live_football]

Green je svoj prvi nastup u prvoj postavi za klub napravio kod kuće protiv Prestona u siječnju 2017. godine.

Svoj prvi gol za Aton Villu je postigao protiv Noriwcha 19. kolovoza 2017. godine.

Andre Green je predstavljao englesku reprezentaciju do 19 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!