NaslovnicaVijestiKakva sramota za Kraljveski klub: Nekadašnji član Reala iz Madrida uhapšen zbog...

Kakva sramota za Kraljveski klub: Nekadašnji član Reala iz Madrida uhapšen zbog preprodaje droge!

Bivši član Real Madrida, koji je svojevremeno čak uspoređivan s slavnim Georgeom Weahom, uhićen je u sklopu šire policijske akcije zbog umiješanosti u trgovinu drogom.

Španska televizijska emisija El Chiringuito de Jugones otkrila je jučer da je 11 osoba optuženih za trgovinu drogom uhićeno u sklopu šire akcije španske policijske. Među uhapšenim je i 43-godišnji Kolumbijac Edwin Congo, kojeg će malo stariji navijači pamtiti kao nogometaša koji je iznenađujuće postao član Real Madrida 1999. godine.

Na radaru Bayerna nalazi se nogometaš Dinama, Bavarci znaju da transfer neće biti jeftin

Kao mladi igrač Congo se smatrao velikim talentom, a mnogi su ga čak po stilu igre i uspoređivali s poznatim napadačem Milana i PSG-a Georgeom Weahom. Real Madrid ga je platio pet milijuna dolara, što je Konga učinilo najskupljim nogometašem u povijesti kolumbijskog nogometa u to vrijeme, ali se on u Madridu nije snašao i prilično je brzo napustio kraljevski klub. Kasnije je bio član nekih manjih španjolskih klubova (Valladolid, Levante, Sporting Gijon…) a na kraju karijere smatran je igračem koji nikad nije uspio razviti svoj izuzetni talent.

Španjolska policija ispitivala je Tsonga o njegovoj ulozi u trgovini drogom, a bivši nogometaš, koji je već u međuvremenu pušten, tvrdi da je nevin.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!