NaslovnicaVijestiNa radaru Bayerna nalazi se nogometaš Dinama, Bavarci znaju da transfer neće...

Na radaru Bayerna nalazi se nogometaš Dinama, Bavarci znaju da transfer neće biti jeftin

Miroslav Klose poslao je signal zagrebačkom Dinamu da se Bayern zanima za jednog od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša.

VEČERAS DINAMO ZAGREB

Jurica Vranješ priznao je hrvatskim medijima da je mladi Dinamov nogometaš Joško Gvardiol meta Bayerna. Jednog od izvrsnih igrača Dinamove omladinske škole primijetilo je nekoliko uglednih europskih klubova, a u Bayernu ga je primijetio novi pomoćnik Hansi Flicku u prvom timu Miroslav Klose, prethodno trener u omladinskoj momčadi. Klose i Vranješ bili su suigrači u Werderu i ostali su dobri prijatelji.

Skandal u Njemačkoj: Eurosport želi prekinuti ugovor sa Bundesligom, novac ne žele isplatiti

“Zanima ga Gvardiol. Gledao ga je u omladinskoj utakmici Lige prvaka kada je Dinamo eliminirao Bayern”, rekao je Vranješ.

“Bayern zna da Dinamovi igrači nisu jeftini, a Bayern nije poznat po da mlade igrače plaća pet ili šest milijuna eura. Radije bi ga pustili da igra za Dinamo i onda ga kupili, nije važno hoće li tada koštati 20 ili 30 milijuna eura. Bayern prati i mladog igrača Rijeke Franju Lazara”, dodao je Vranješ.

Guardiola je defanzivac, star 18 godina i proizvod je Dinamove nogometne škole. Član je mlade hrvatske reprezentacije, a unatoč svojim godinama već je odigrao nekoliko utakmica u prvoj momčadi Dinama a u debitirao je i u 1. HNL.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!