NaslovnicaVijestiSkandal u Njemačkoj: Eurosport želi prekinuti ugovor sa Bundesligom, novac ne žele...

Skandal u Njemačkoj: Eurosport želi prekinuti ugovor sa Bundesligom, novac ne žele isplatiti

TV partner njemačke Bundeslige želi se povući iz potpisanog ugovora, a osim toga odbija platiti i posljednju ratu za ovu sezonu koja će se nastaviti u subotu ove sedmice. Da li ćemo i u narednoj sezoni pratiti Bundesligu na Eurosportu?

 

Posljednjih tjedana prvi čovjek Njemačke nogometne lige (DFL) Christian Seifert vodio je dubinske razgovore s televizijskim partnerima Bundeslige. Sky, ARD / ZDF i DAZN razumjeli su trenutnu situaciju, ali ne i Eurosport, koji je razočarao čelnike klubova iz Bundeslige svojom odlukom u kojoj se želi povući iz trenutnog ugovora.

Transfer glasine: Chelsea krade nogometaša Unitedu, reprezentativac Kosova pred velikim transferom u Englesku, PSG kupuje sjajnog Belgijanca

Iz ove velike sportske TV kuće su najavili kako će obustaviti i plaćanje posljednjeg obroka za TV prava , za koji se nagađa da iznosi 10 milijuna eura.

“To nije pristojno i ljudski da se neko tako ponaša u ovoj krizi. Mislim da će ova stvar naštetiti ugledu Eurosporta. Tko će ubuduće raditi s takvim partnerom?” pita se prvi čovjek Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge.

Eurosport emitira utakmice Bundeslige od 2017. godine, a također imaju ugovor i za sljedeću sezonu.

Najnovije vijesti

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25...

0
Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!