NaslovnicaVijestiKAO GROM IZ VEDRA NEBA: Ponudila se vrlo atraktivna opcija za nastavak...

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Ponudila se vrlo atraktivna opcija za nastavak karijere Jamesa Rodrigueza!

Što će se dogoditi u narednim mjesecima s karijerom Jamesa Rodrigueza?  Za sada na ovo pitanje nema odgovora, ali kao potencijalna opcija pojavio se prelazak u Paris St. Germain. Postalo je jasno da Bayern neće otkupiti njegov ugovor a ne žele ga ni u Madridu, tako da se ova opcija čini realnom.

Dobro obavješteni njemački list Bild izvješćuje da bi James Rodriguez u nastavku karijere mogao zaigrati za Paris St. Germain. Kolumbijac, pod vodstvom Niko Kovača ne uživa u baš dobroj sezoni u Bayernu, a Real je ponovno preuzeo Zinedine Zidane, koji u prošlosti nije ozbiljno računao na Jamesa te ga je upravo on posudio ekipi Bayerna.

NAVIJAČI BIJESNI: Prvo pojačanje Uniteda dolazi iz druge engleske lige!

Bayern će imati posljednju riječ u transferu, jer Rodrigueza mogu otkupiti od Reala za već dogovorenu sumu. Ali čini se da se to neće desiti jer ga Bavarci nemaju u planovima za iduću sezonu.

Ovaj izvanredni veznjak već je igrao u Francuskoj i to za ekipu Monaca prije odlaska u Madrid 2014. godine. Pored PSG-a Kolumbijca prati i tornski Juventus a upravo bi Allegri mogao oživiti karijeru Jamesa, jer je on igrač koji se uklapa u njegov sistem.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!