NaslovnicaVijestiNAVIJAČI BIJESNI: Prvo pojačanje Uniteda dolazi iz druge engleske lige!

NAVIJAČI BIJESNI: Prvo pojačanje Uniteda dolazi iz druge engleske lige!

Nakon neuspjele sezone u Manchester Unitedu, planiraju rekonstrukciju tima na ljeto. Prvo pojačanje za nadolazeću sezonu već je obezbjeđeno ali se ne radi o poznatom imenu europskog nogometa, jer na Old Trafford dolazi iz druge engleske lige.

MANCHESTER UNITED U VELIKIM

Manchester United je blizu potpisivanja prvog nogometaša za nadolazeću sezonu. Novajlija u slavnoj crvenoj majici bit će 21-godišnji Daniel James, koji na Old Traffordu dolazi iz drugoligaške ekipe Swanseaja.

Manchester United spreman prodati zvijezdu Arsenalu, ali uz jedan uslov!

Krilni igrač je već član reprezentacije Walesa, za koju je odigrao dvije utakmice i postigao jedan gol. Unitedu nije potrebna dozvola njegovog kluba da zaključi posao, jer James ima otkupnu klauzulu u ugovoru od 15 milijuna funti. U siječnju je ovaj mladić bio vrlo blizu Leedsa, gdje je već bio podvrgnut liječničkom pregledu, ali je transfer pao u vodu zbog nepoznatih razloga. U drugoj engleskoj ligi, postigao je četiri gola ove sezone i upisao sedam asistencija.

Engleski mediji već neko vrijeme predviđaju novu transfer politiku Uniteda. Očekuje se da će se klub u budućnosti usmjeriti na mlade britanske nogometaše koji bi trebali da donesu novu energiju. James ispunjava te kriterije. Među njima su i Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace) i Callum Hudson Odoi (Chelsea).

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!